УСЛУГИ

Нудиме широк спектар на услуги во областта на менаџирање и сервис на информатичка опрема:

  • СЕРВИС;
  • НАДГРАДБА НА КОМПЈУТЕРСКИ КОНФИГУРАЦИИ;
  • ИНСТАЛАЦИЈА НА ОПЕРАТИВЕН СИСТЕМ И ПРОГРАМИ;
Повеќе...

КАКО РАБОТИМЕ

Во служба на остварување на нашата примарна цел - ЗАДОВОЛЕН КЛИЕНТ, во нашето работење цврсто се трудиме да запазиме неколку основни принципи:

  • ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРИСТАП
  • ОДГОВОРНОСТ
  • ФЛЕКСИБИЛНОСТ

 Повеќе... 

КЛИЕНТСКА ПОДРШКА

Колку пати Ви затребала помош или совет за да се справите со некаков проблем при користење на Вашиот компјутер, или пак сте биле во недоумица при изборот на одреден хардвер или софтвер? Се надеваме дека со нашето долгогодишно работно искуство можеме да ви пружиме значителна помош. 


 Повеќе... 


+