Изработка на веб страни

Изработка на специјализирани веб страници за:

  • туристички агенции
  • агенции за недвижности
  • е-продавници
  • галерии
  • Веб портали  и сл.

со модул за напредно пребарување по одредени категории, поим, датум и цена.

Во секој сајт се вклучени следните опции:

Ве водиме низ процесот на осмислување, или целосно за вас го осмислуваме начинот на приказ на содржните на сајтот

Изработуваме дизајн исклучиво за потребите на секој нарачател поединечно; 

Можност, клиентите лесно, сами да ги внесуваат новите содржини во сајтот; 

Модул за посетеността на сајтот, како и информации за генералниот профил на посетителите (Google Analytics),

Модул за поврзување со социјалните мрежи (Faebook, Twiter...);

Оптимизација за полесно пребарување од страна на светските пребарувачи - GOOGLE, BING, YAHOO...(SEO и XML Site Map);

Форма за контакт и мапа каде што е означена Вашата локација;

Ротирачки банер и фотогалерија;

Фотографирање на артикли и објекти (бројот на слики е во зависност од избраниот пакет);

Опциони услуги - на барање на клиентот (не се вклучени во цената):

Дизајн на лого и печатен рекламен метеријал;

Превод на содржината на сајтот на други јазици;

Отварање и уредување на Facebook профил на фирми и негово ажурирање;

Сајовите се изработуваат во

  • Joomla
  • Drupal
  • WordPress 

+